Padel laddercompetitie

Ook dit jaar hebben we weer de padel laddercompetities!

De ladders worden beheerd op www.wedstrijdpadel.be

We organiseren in Sint-Michiels 3 padel laddercompetities. 

  • Open: voor zowel dubbel heren, dubbel gemengd en dubbel dames 
  • Gemengd
  • Dames 

Op deze ladders worden de ingeschreven duo's gerangschikt van sterkst naar minder sterk. De lager geplaatste duo's kunnen een hoger geplaatst duo (maximum 6 plaatsen hoger) uitdagen voor een wedstrijd. Als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. De laddercompetitie loopt in principe een volledige seizoen: van begin mei tot eind maart. Wie op het eind van het seizoen bovenaan de ladder staat mag zich tot Queen of King van de Sint-Michiels padelcourt kronen.

Met de inschrijving op de ladder engageer je je om de wedstrijd te spelen in principe binnen de 14 dagen (uiterlijk 21) na de uitdaging. De inschrijving houdt dus wel degelijk een engagement in. Je kan je ook nog later op het seizoen inschrijven, ook met meerdere partners. Je kan je met dezelfde partner inschrijven in de reeks dames of gemengd en in de open reeks. Je kan je ten alle tijde uitschrijven, als je je niet langer kan engageren.

De ladders worden beheerd op de site www.wedstrijdpadel.be

  1. Wie nog niet geregistreerd is in het systeem moet zich eerst registreren als nieuwe gebruiker op het systeem ( wedstrijdpadel.be ) . Selecteer als Club: Sint-Michiels - TC ST-MICHIELS. Je moet oa ook je VTV nummer invoeren.
  2. Je schrijft je in met een partner, nadat beide partners geregistreerd zijn: Selecteer zo nodig bij de competitie King of the Court Laddercompetities: "Padel Ladder Sint-Michiels" en selecteer dan het menu inschrijven. Om je partner op te zoeken in de ledenlijst heb je blijkbaar ook de geboortedatum nodig van je partner. Om in te schrijven (na registratie) mag je ook als alternatief een mail sturen naar padel@tcsm.be

Het volledige reglement staat hier online. 

Deze laddercompetitie is competitief, maar wil ook helpen om binnen onze club andere padelspelers van ongeveer gelijkwaardig niveau te vinden, uit te nodigen, te leren kennen en mee te padellen.

Lets' padel en schrijf je nog in met een partner voor de fun of om gekroond te worden tot King of Queen of the TCSM Padel Court.