KK Clubkampioenschap

De leden van onze club kunnen deze zomer opnieuw deelnemen aan het KK. (Voor nieuwelingen onder ons: KK staat voor Clubkampioenschap, begrijpen wie begrijpen kan). Ook voor onze jeugd organiseren we een KK.

Scroll down

Praktisch

Beste tennisliefhebbers,

Met trots kunnen we zeggen dat we terug méér dan 200 inschrijvingen hebben ontvangen voor ons clubkampioenschap. Een hartelijk dankwoord voor jullie overweldigende respons is hier dan ook meer dan op zijn plaats.

Ondertussen werden de reeksen geloot. Net zoals vorig jaar werken we in alle enkel-reeksen met poules, de eerste 2 gaan door. Gezien je tegen verschillende spelers uitkomt maak je best een Whatsappgroep aan, zo kunnen jullie wedstrijden vlug gepland worden.


Benieuwd naar je tegenstander(s)? Klik HIER en nodig hem of haar zo vlug mogelijk uit om te spelen. Gemakshalve vind je hierbij de recentste ledenlijst met alle gegevens.
Bijgaand ook de planning waar je je dient aan te houden zodat het verloop van ons kampioenschap niet in het gedrang komt.

Belangrijk:

  • Er wordt gespeeld met doorlopende punten voor de enkelwedstrijden in 1 uur en met 2 winnende sets voor dubbelwedstrijden in 2 uur
  • Je legt zelf een moment en plein vast en je reserveert op je eigen naam
  • KK-wedstrijden hebben geen voorrang op andere reserveringen
  • Vervanging door een andere speler of speelster is niet toegestaan
  • De uitslagen mail je asap naar kk@tcsm.be

 

Véél succes aan iedereen en vooral véél plezier op én natuurlijk ook naast het terrein met een natje en een droogje bij Hilde & Philip, dit spreekt voor zich!


Organisatoren Gary Barclay en Tom Mussche